Arrangementen

Genoeg keuze in lekker eten bij Bistro d'Ouwe Helling

Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij speciale keuzemenu’s samengesteld. Deze menu’s kunnen we nog aan uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld vegetarisch of rekening houdend met speciale diëten. Neem contact met ons op en we nemen het menu met u door en bespreken de mogelijkheden. Bel 0299-321333 of vul het contactformulier in.
  • Menu I
  • Menu II
  • Menu III

Menu I - €28,00

    • Voorgerecht

    • Gebonden tomatensoep met bosui en een kaasstengel
of
    • Uiensoep met een kaascrouton
    • Hoofdgerecht

    • Varkenshaasje met stroganoff- of pepersaus
of
    • Spare-Ribs met twee koude sausjes
of
    • Gebakken scholfilet gereserveerd met huisgemaakte ravigottesaus
of
  • Gegrilde zalmfilet met romige kerrie gembersaus
  • Dessert

  • Vanille ijs met warme kersen of warme chocoladesaus

Menu II - €32,00

    • Voorgerecht

    • Salade chicken BLT gerookte kip, krokante spek en verschillende tomatensoorten met yoghurt kruiden mayonaise
of
    • Combinatie van gerookte paling en zalm met toast
    • Hoofdgerecht

    • Spare-Ribs met koude sausjes
of
    • Black angus steak met gebakken champignons en uien
of
    • Gebakken scholfilet met huisgemaakte ravigottesaus
of
  • Kabeljauwfilet met een salsa van kappertjes, zongedroogde tomaat, paprika en chorizo
  • Dessert

  • Vanille ijs met warme kersen of warme chocoladesaus

Menu III - €37,50

    • Voorgerecht

    • Carpaccio van rundvlees met oude kaas, truffelmayonaise en rucola
of
    • Combinatie van gerookte paling en zalm met toast
of
    • Gerookte eendenborst met een Oosterse loempia, venkelsalade, hoisinsaus en sesamzaadjes
of
    • Hollandse garnalen met sla, cocktailsaus en een krokantje van zuurdesembrood
    • Hoofdgerecht

    • Tournedos met peper- of stroganoffaus
of
    • Mixed grill rund, varken en kip met kruidenboter
of
    • Kabeljauwfilet met een salsa van kappertjes, zongedroogde tomaat, paprika en chorizo
of
  • Mixed Fish combinatie van kabeljauw, zalm en schol met huisgemaakt ravigottesaus
  • Dessert

  • Vanille ijs met warme kersen of warme chocoladesaus