Arrangementen

Genoeg keuze in lekker eten bij Bistro d'Ouwe Helling

Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij speciale keuzemenu’s samengesteld. Deze menu’s kunnen we nog aan uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld vegetarisch of rekening houdend met speciale diëten. Neem contact met ons op en we nemen het menu met u door en bespreken de mogelijkheden. Bel 0299-321333 of vul het contactformulier in.

Menu I - €27,00

  • Voorgerecht

  • Gebonden tomatensoep
    met bosui en een kaasstengel
  • of

  • Uiensoep
    met een kaascrouton
  • Hoofdgerecht

  • Kogelbiefstuk
    met gebakken champignons en uien
  • of

  • Geroosterde kipsteak
    met terriyakisaus
  • of

  • Gebakken scholfilet
    gereserveerd met huisgemaakte ravigottesaus
  • of

  • Gegrilde zalmfilet
    met gember-limoensaus
  • Dessert

  • Vanille ijs
    met warme kersen of warme chocoladesaus

Menu II - €31,00

  • Voorgerecht

  • Salade gerookte entrecote
    met tuinkersmayonaise, pijnboompitjes, kappertjes en zongedroogde tomaat
  • of

  • Combinatie van gerookte paling en zalm
    met toast
  • Hoofdgerecht

  • Spare-Ribs
    met koude sausjes
  • of

  • Varkenshaasje
    met peper- of stroganoffsaus
  • of

  • Gebakken scholfilet
    met huisgemaakte ravigottesaus
  • of

  • Kabeljauwfilet
    met citroen-dragonboter en tomatencompote
  • Dessert

  • Vanille ijs
    met warme kersen of warme chocoladesaus

Menu III - €37,00

  • Voorgerecht

  • Carpaccio
    van kalfs- en ossenhaas met oude kaas, groene pesto en rucola
  • of

  • Combinatie van gerookte paling en zalm
    met toast
  • of

  • Salade gerookte entrecote
    met tuinkersmayonaise, pijnboompitjes, kappertjes en zongedroogde tomaat
  • of

  • Spies van gemarineerde gamba's
    met zoetzure komkommer en oestersaus
  • Hoofdgerecht

  • Tournedos
    met peper- of stroganoffaus
  • of

  • Lamsfilet
    met honing-thijm jus
  • of

  • Kabeljauwfilet
    met citroen-dragonboter en tomatencompote
  • of

  • Mixed Fish
    combinatie van kabeljauw, zalm en schol met huisgemaakt ravigottesaus
  • Dessert

  • Selectie van de Chef