Arrangementen

Genoeg keuze in lekker eten bij Bistro d'Ouwe Helling

Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij speciale keuzemenu’s samengesteld. Deze menu’s kunnen we nog aan uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld vegetarisch of rekening houdend met speciale diëten. Neem contact met ons op en we nemen het menu met u door en bespreken de mogelijkheden. Bel 0299-321333 of vul het contactformulier in.

Menu I - €28,00

  • Voorgerecht

  • Gebonden tomatensoep
    met bosui en een kaasstengel
  • of

  • Uiensoep
    met een kaascrouton
  • Hoofdgerecht

  • Kogelbiefstuk
    met gebakken champignons en uien
  • of

  • Spare-Ribs
    met twee koude sausjes
  • of

  • Gebakken scholfilet
    gereserveerd met huisgemaakte ravigottesaus
  • of

  • Gegrilde zalmfilet
    met witte wijnsaus en kruidenolie
  • Dessert

  • Vanille ijs
    met warme kersen of warme chocoladesaus

Menu II - €32,00

  • Voorgerecht

  • Kalfspastrami
    met honing-mosterd mayonaise, knoflookcroutons, kappertjes en rucola
  • of

  • Combinatie van gerookte paling en zalm
    met toast
  • Hoofdgerecht

  • Spare-Ribs
    met koude sausjes
  • of

  • Varkenshaasje
    met peper- of stroganoffsaus
  • of

  • Gebakken scholfilet
    met huisgemaakte ravigottesaus
  • of

  • Kabeljauwfilet
    met mosterd-dille jus
  • Dessert

  • Vanille ijs
    met warme kersen of warme chocoladesaus

Menu III - €37,50

  • Voorgerecht

  • Carpaccio
    van rundvlees met oude kaas, groene pesto en rucola
  • of

  • Combinatie van gerookte paling en zalm
    met toast
  • of

  • Kalfspastrami
    met honing-mosterd mayonaise, knoflookcroutons, kappertjes en rucola
  • of

  • Lauwwarme geitenkaas
    met rode uiencompote, geroosterde paprika en balsamicostroop
  • Hoofdgerecht

  • Tournedos
    met peper- of stroganoffaus
  • of

  • Parelhoen surprême
    met rode portjus
  • of

  • Kabeljauwfilet
    met mosterd-dille jus
  • of

  • Mixed Fish
    combinatie van kabeljauw, zalm en schol met huisgemaakt ravigottesaus
  • Dessert

  • Vanille ijs
    met warme kersen of warme chocoladesaus